Ajánlatunk társasházakhoz

M-OC ablakok kiemelkedően jó ár/érték aránnyal!

M-OC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Érdekel!

Ötcsillagos komfort - M-9000

Extrém hőszigetelési értékkel - passzív házhoz is!

M-9000 ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Érdekel!

Ablakbeépítés szakszerűen

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

MARSHALL a TV2 műsorán!

Lakásfelújításhoz Ők is a MARSHALL-t választották!

A TV2 Falforgatók c. műsor rendszeres szereplője a MARSHALL

A TV2 Falforgatók stáb minden héten egy család felújításra szoruló lakását varázsolja igazi otthonná. Ennek fontos részét képezi az ablakok cseréje, illetve a bejárató ajtó cseréje, amit a MARSHALL műanyag ablakaival és ajtóival a gyártó cég partnerei végeznek.

Részletek
15 éve az ablakok világában

Fennállásunk óta több ezer (!) lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Pécs vonzáskörzetében, illetve több helyen az egész ország területén. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a 15 éves tapasztalatunkat latba vetve megoldjuk az ablak- és ajtóbeépítés problémákat.

A tevékenységünket Plast-System Kft. néven kezdtük, de a helyiek Ablaksziget néven ismerhettek meg bennünket.A névváltoztatással együtt ablakbeépítők boltját is elindítottuk Pécsett, a Megyeri út és a Bókay utca sarkán lévő szolgáltatóházban, a volt OMV benzinkúttal szemben.

Tevékenyésgünk:

  • műanyag és fa nyílászárók kis- és nagykereskedelme, forgalmazása, beépítése
  • barkács és ablakbeépítők boltja
  • árnyékolástechnikai anyagok forgalmazása, beszerelése (redőnyök, karos napellenzők, reluxa, szalagfüggöny, harmonikaajtó, zsaluzia)
  • rovarhálók felszerelése
  • párkányozás többféle anyaggal

Kétszemélyes vállalkozásból mára 10 főt foglalkoztató céggé fejlődtünk. A munkatársaink jelentős része már hosszú ideje tagja a csapatunknak. Gyakorlatilag minden típusú épülettel és beépítési szituációval találkoztunk. Legyen az panellakás, téglából épült társasház, vályogból épült régi parasztház, műemlék jellegű lakás, vízparti nyaraló, panzió, iskola, óvoda, ipari csarnok, minden ingatlan típushoz megtaláljuk a legmegfelelőbb műanyag nyílászárót. Munkánk során nagyfokú precizitással, és gondossággal járunk el, mivel tudjuk, hogy nem elegendő egy kiváló műanyag ablak, vagy ajtó vásárlása, ennek párosulnia kell megfelelő szakmai színvonalú beépítéssel. Csak minőségi szerszámokat és segédanyagokat használunk, rutinosan, gyorsan, a vásárlóink speciális kéréseit szem előtt tartva dolgozunk.