5 év garancia nyílászárókra és beépítésre

Más gyártók által ígért garanciaidők összehasonlítása

A garanciaidők eltérőek lehetnek, de mindenek előtt célszerű megvizsgálni a garanciaidő vállalás megalapozottságát az alábbi ismérvek alapján:

  • Vannak-e folyamatos technológiai fejlesztések a gyártócégnél?
  • Rendelkezik-e jelentősebb saját tőkével?
  • Mennyi ideje működik a gyártó cég?

A MARSHALL részéről a folyamatos fejlesztések, jelentős saját tőkéje, illetve a hét éves fennállása megalapozzák a garancia vállalását és annak gördülékeny érvényesítését.

Garantált minőség és megbízhatóság a nyugat-európai színvonalú MARSHALL-tól

A MARSHALL műanyag ablakok és ajtók garancia idejét a magas fokú automatizálás és precíz mérnöki tervezés alapozza meg. Ennek eredményeként a garanciális problémák az évi kb. 50 ezer darabos gyártásból csak elhanyagolható mértékben jelentkeznek. Magyarország egyik legfejlettebb, teljesen számítógép vezérelt gyártási technológiájával rendelkeznek, aminek minimális az emberi beavatkozás igénye. Ez biztosítja az Ön számára  a műanyag ablakok és ajtók hosszú távú, megbízható működését. Kizárólag nyugat-európai színvonalú alapanyagokból készülnek termékeik, ezért nyugodt szívvel ajánljuk a MARSHALL termékeket.

Vásárlóink mondták...

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni az Ön és kollégái munkáját. Nagyon elégedettek voltunk az ügyintézéssel, a beszerelés is gyorsan zajlott, az ablakok pedig igazán gyönyörűek. Sok sikert és jó egészséget kívánunk további munkájukhoz! 

Nádasdiné, Budapest

Kedves Szilvia! Szeretnénk megköszönni a közreműködéseteket. Nagyon szépek az ajtók és ablakok, meg vagyunk elégedve, jól választottunk!"

Pipoly A. és Oprendek A. Veresegyház

Hálás köszönetem az ablakcsere pályázat ideje alatt nyújtott segítségért, jó tanácsért! Köszönöm a jó szót, a segítségüket és megértésüket!"

Mandevillené, Gödöllő