Ajánlatunk társasházakhoz

M-OC ablakok kiemelkedően jó ár/érték aránnyal!

M-OC ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

A MARSHALL középkategóriás nyílászárója alapáron!

Érdekel!

Ötcsillagos komfort - M-9000

Extrém hőszigetelési értékkel - passzív házhoz is!

M-9000 ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

Az M-9000 megtestesíti a német mérnöki tervezés precizitását. Az ablak műanyag profilja az egyik legjobb hőszigetelési értékű az európai kínálatban. Az M-9000 alapkivitelben háromrétegű üvegezéssel készül, így az összesített hőszigetelési értéke megközelíti a passzív házak értékét.

Érdekel!

Ablakbeépítés szakszerűen

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

Részletek

MARSHALL a TV2 műsorán!

Lakásfelújításhoz Ők is a MARSHALL-t választották!

A TV2 Falforgatók c. műsor rendszeres szereplője a MARSHALL

A TV2 Falforgatók stáb minden héten egy család felújításra szoruló lakását varázsolja igazi otthonná. Ennek fontos részét képezi az ablakok cseréje, illetve a bejárató ajtó cseréje, amit a MARSHALL műanyag ablakaival és ajtóival a gyártó cég partnerei végeznek.

Részletek
Piacvezető ablakgyártó termékei

A MARSHALL kifejezetten lakossági vásárlók igényeire szakosodott gyártó egyedi méretek szerint készíti a műanyag ablakokat és ajtókat. Kiváló ár/érték arányú megoldást nyújtanak a hőszigetelés, hangszigetelés, és a betörésbiztonság problémáira. Mindezt kedvező áron kínálja a nyugat-európai színvonalú hazai ablakgyártó.

A MARSHALL megalakulása óta folyamatos növekedés eredményeképpen hazánk legmodernebb műanyag ablak- és ajtógyártó vállalata lett. Ebben kulcsszerepet játszott a gyártógépek és a technológia állandó fejlesztése, illetve a legkorszerűbb, innovatív megoldások felhasználása. A műanyag ablakok és erkélyajtók gyártása egyedi méretek alapján történik a vállalat központjában, a Heves megyei Kálban, a legmodernebb német gépekkel készülnek a műanyag nyílászárók. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a viszonteladói hálózatán keresztül hazai és külföldi piacra rendszeresen szállít, többek között az igen magas minőségi elvárásokkal rendelkező olasz vásárlók is élvezhetik az ötcsillagos komfortot biztosító MARSHALL nyílászárókat. 

Hogyan készül a műanyag ablak?
A MARSHALL műanyag ablakgyártást bemutató videó itt megtekinthető!